Zgjedhja në krye e elitës garncia e ringritjes së PD-se në Shkoder  

 

Nga Qamil Gjyrezi

Kryetari i grupseksionit Ergys Ivziku, mblodhi Ekipin Drejtues të Partisë Demokratike Grupseksionit 2/4 Shkodër, për zgjedhjen e kryetarëve dhe sekretarëve të seksionit. Zgjedhjet u zhvilluan në formë demokratike, biles me konsensus u zgjodhën drejtuesit e seksioneve lokalë të P.D.-së, kryetarë dhe sekretarë.
Misoni i këtyre organzimave dhe drejtuesve poltike, përbën thelbin e fitores së P.D.-së në Shkodër. Në këto zgjedhje u gërshetua eksperienca e anëtarëve të P.D.-së me Rininë e F.R.P.D-së.
Mora pjesë në këto zgjedhje dhe natyrisht do të jap kontributin tim për fitoren e P.D.-së, dega Shkodër.
Jam optimist për të ardhmen e degës PD-së Shkodër, mbasi po zhvillohet një fushatë moderne dhe demokratike.
Optimizmi im mbështetet tek:
Statuti i ri i P.D.-se. Votimi nje anetare-nje Vote. Debati Real dhe Intelektual i te zgjedhurve te qytetit te Shkodres ne parlament! Rinia e FRPD-se! Nderthurja dhe bashkepunimi e Eksperiences me idete e Rinise! Lidershipi i Lulzim Bashes, jane nje e ardhme e sigurte per P.D.-ne ne Shkoder dhe ne Shqiperi!
Krenare qe jam pjese e ketij grupimi qe do ta ngreje P.D.-ne ne nivelin qe i takon!
Nje risi ne keto zgjedhje ne PD, jane dhe “Kerkesa e domosdoshme per te larguar 1.Ish-agjentet e sigurimit te shtetit nga P.D., 2.Dekriminalizimi i politikes. 3.Largimi i “Shkaterimtareve” te prones se ish-pronareve. 4.Vetingu i politikes. 5.Ringjallja e ideve liberale te tregut, te mbeshtetura ne konservatorizmin Post-modern! Prandaj jam optimist, me Elitat aktuale ne P.D. dhe mbi te gjitha RINIA, FRPD!
I takon te gjithe intelektualeve dhe rinise te marri pjese ne kete mision te domosdoshem per te ardhmen tone! Te kontribosh per qytetin dhe Shqipnine, asht Nder dhe Mision! Une e kam kete mision politik dhe patriotik nga Vetedija dhe Formimi im dhe nga te Paret e mi, shume Patriot!
Qe sonte do te vazhdoj te debatoj ne te gjitha nivelet, kudo, sic e bajne Liberal-Demokratet e vertete “Dhemb-per dhemb”, me Kundershtaret politik dhe me te gjithe “ato qe tmerrohen nga levizjet politike te verteta”, per propozimet e mija dhe per te kontribuar me sinqeritet per SHKODREN DHE SHQIPNINE!
Njëkohësisht po prezantoj C.V.-në time, mbasi një prej të rinjve të FRPD-së, më ka propozuar si shumë kandidatura të tjera për Kryetarë dege i P.D-së. E konsideroj këtë propozim një obligim, për të zhvilluar së paku një debat me strukturat dhe anëtarët e P.D-së. Prandaj po paraqes C.V. Politike ne P.D. dhe Studimet e mija.

Qamil Gjyrezi
C.V. Politike ne P.D. dhe Studime.
1990-Krijues i P.D.-se, Dega Shkoder.
1992. Anetare i Komisionit te zgjedhjeve per PD-ne.
1996- Anetare i Komisionit te zgjedhjeve per PD-ne.
1998. Kryetare i Komisionit te votimit ne P.D.
1998-2002. Kontribut aktiv ne P.D. ne opozite.
2002-2005. Anetare i Keshillit Bashkiak, Kryetare i Komisionit te Kultures
2005-2018. Kontribut politik ne media dhe ne politiken aktive.
Studimet
1. 1982-Muzike, Akademia e Arteve Tirane
2. 2002-Juridik, Avokat, Shkoder
3. 2000-Gjermanistike, Shkoder, Graz
4. 2008-Master Venezia Itali
5. 2004-2018-As/Lektor i Universitetit L. Gurakuqi
6. 1982-2018-Profesor muzike 38 vjet
7. Aktivitet ne menaxhim dhe performance artistike prej 40 vitesh.
8. Gazetare