Zbulohet dashuria e Lenka Çukos për BRSS : Mbledh 80 kg pambuk në ditë me metoda sovjetike 

 

“Zbulohet” fillimi i karrierës politike të ish natares se byrosë politike te KQPP Lenka Cuko si dhe dashuria e saje e madhe për Bashkimin Sovjetik qe ne moshë te re , Sipas shtypit te kohës te publikuar ne FB nga Edvin Cami një “promovues” i njohur figurës de veprimtarisë se shoqes Lenka Çuko dhe te tjerëve udhëheqës komunistë te Shqipërisë Çuko ka dhëne shenja si udhëheqës politike qe vitet 1960 ne moshe te re nga dashuria e madhe për Bashkimin Sovjetik mblidhte 80 kg pambuk ne kooperativën e Krutjes ne rrethin e Lushnjës.
Ky dokument hedh poshtë pretendime reaksionare se shoqja Lenka Çuko ishte injorante dhe pa asnjë meritë politike , intelektuale apo profesionale.
S’keni parë gjë akoma