Vlore :Studenti sfidon Ramen: Si e bere shtepine e Surrelit ?!

Nje prej  studenteve te i Vlorës është ndeshur pa ju dridur syri  sërish presionin e Ramës , të cilit i ka kujtuar telefonin që mbante në dorë. Po përgjigja ishteb aty përaty, e kishte fituar në një konkurs.

Studenti nga ana tjetër i kërkoi logari Ramës për paratë e ndërtimit të shtëpisë në Surrel, ndërsa kryeministri tha se ai kishte qenë emigrant dhe kishte bërë sakrifica si gjithë të tjerët.

Rama: Ku i ke gjetur lekët që ke blerë atë telefonin që e ke më të madh se Iphone?

Studenti: Nuk e kam blerë, e kam fituar në një konkurs. Jua tregoj edhe se si! Unëe justifikova. Po ti, si e justifikon atë shtëpinë në Surrel?

Rama: Po internetin ku e gjen?

Studenti: S’bëj ofertë, jam i lidhur me wiffi. Dhe më tha motra mos e nxirr celularin. Kemi paguar vazhdimisht shumë më shumë se kaq ne. Gjyshi im e ka paguar me jetë se ka rënë dëshmor. Babai im sot ka marrë kredi për të paguar dokumentat për shtëpinë ku ka jetuar gjyshi.