Vizionari ,i detyruar të mos kuptohet nga koha e tij, u drejtohet brezave të ardhshëm

 

Nga Redon Veliu

Të dashur miq, kam kënaqësinë të prezantoj për ju faqen më të re në vend, e cila do të jetë faqja e parë shqiptare me krijimtarinë e vetë origjinale Iliro-Thrake.

Luzaylibrary është një sifidë për mendimin shkencor, akademik, filozofik, politike, letrare, historike, në Shqipërinë e shekullit të 21. Ne jemi të vetmit që mund ta qytetërojmë mendimin shqiptar; drejt vlerave euro-atlantike me filozofinë euro-amerikane, për një të ardhme të ndritur shqiptare! Ndaj na duhet mbështetja e të gjithëve ju, që mendoni se Shqipëria bëhet, që ta bëjmë me ritme të shpejta…

Ngase ikja nuk është zgjidhja e duhur!

Ashtu siç thotë edhe Profesori ynë i dashur për

Vizionin e kohës:

Vizionari është

I detyruar të mos kuptohet nga koha e tij,
prandaj u drejtohet brezave të shekullit të
ardhshëm, të cilët, të ndriçuar nga evolucioni i
diturisë dhe të painfektuar nga pasionet e
ulëta të smirëzinjve, të qetë e të sigurt, e
përhapin idealin e vizionarit dhe kryejnë,
kështu, PËRMIRËSIMIN ose PËRSOSMËRINË
dinamike…

Isuf Luzaj

Luzay Library Facebook

Www.Luzaylibrary.com