VIDEO / Ja për çfarë sulmohen Agron Tufa dhe Visar Zhiti nga komunistët!

Kohët e fundit po zhvillohet një sulm politik e mediatik në front të gjerë i komunistëve ndaj zbardhjeve të krimeve të komunizmit në Shqipëri në fokus të së cilit janë Drejtori të ISKPK shkrimtarit Agron Tufa dhe shkrimtari të tjetër ish i burgosur antikomunist Visar Zhiti. Komunistët nxjerrin shumë arsye për këto sulme por arsyeja e vërtete është se të dy kanë denoncuar publikisht një nga krimet më të rënda e me të pa zbardhuar të komunizmin një krim i pastër kundër njerizimit. Marrjen e gjakut të foshnjave për t’ia dhënë diktatorit Enver Hoxha si kurë për shërimin e tij …. Ky krim është denoncuar që prej 7 vjetësh në emisionin ‘Rrno për me Tregue “ të gazetarit Nebil Çika në Shijak TV por prokuroria e kontrolluar nga komunistët nuk ka nisur asnjë hetim për të dhe ka bllokuar çdo hetim të krimeve të komunizmit në Shqipëri.
Për merr tej ndiqni ne video denoncimin publik të këtij krimi nga Tufa dhe Zhiti …

Ja për çfarë sulmohen Agron Tufa dhe Visar Zhiti nga komunistët! Kohët e fundit po zhvillohet një sulm politik e mediatik në front të gjerë i komunistëve ndaj zbardhjeve të krimeve të komunizmit në Shqipëri në fokus të së cilit janë Drejtori të ISKPK shkrimtarit Agron Tufa dhe shkrimtari të tjetër ish i burgosur antikomunist Visar Zhiti. Komunistët nxjerrin shumë arsye për këto sulme por arsyeja e vërtete është se të dy kanë denoncuar publikisht një nga krimet më të rënda e me të pa zbardhuar të komunizmin një krim i pastër kundër njerizimit. Marrjen e gjakut të foshnjave për t’ia dhënë diktatorit Enver Hoxha si kurë për shërimin e tij …. Ky krim është denoncuar që prej 7 vjetësh në emisionin ‘Rrno për me Tregue “ të gazetarit Nebil Çika në Shijak TV por prokuroria e kontrolluar nga komunistët nuk ka nisur asnjë hetim për të dhe ka bllokuar çdo hetim të krimeve të komunizmit në Shqipëri. Për merr tej ndiqni ne video denoncimin publik të këtij krimi nga Tufa dhe Zhiti …

Posted by Nebil Cika on Thursday, 2 May 2019