VAME NJE JET TE TERE, DEGJOJME NJE DAULLE

—————————————–
Vame nje jet te tere
Degjojme nje daulle
S’bete nje dit pushim
Komunista lule
—————————————–
Vate nje jete te tere
Duke bere moral
Ju qe kuterboni
Bini ere mocal
——————————————
Vate nje jete te tere
Qe mbroni Atdheun
Sa qe komunist
Bete dhe Skenderbeun
——————————————
Ju qe vrate e prete
Kush qe patriot
Dhe te njejten gje
Vazhdoni dhe sot
——————————————-
Per ju Adyl Frasheri
Kish lind tradhetare
Ndersa Nen Aneja
Kish lind Shqipetare
——————————————-
Qe te gjith ju njohin
Ju dine mire kush jeni
Kur u ngrit flamuri
Qe dhe Baba Ceni..!!
——————————————
Qe dhe Hysen Hoxha
I holle e i gjate
Qemali nga burrat
Hyseni nga grate
——————————————
Djemt e Ismailit
I vrate e i prete
Se su sollen mire
Me ju te pafete
——————————————-
Ju hodhet ne ere
C’qen kish e xhami
Partin dhe Enverin
E bet perendi
——————————————-
Ju qe nuk kursyet
O trimat e trimit
Vrat dhe grat me barre
Me tog pushkatimit
——————————————-
Per ju historisa
Horra dhe bij horri
Nis edhe fillon
Qe nga 8 nentori
——————————————-
Histori e Shtetit
Nis prap nga e para
Me shume vend se Zogu
Ze Vangjel Cerrava
———————————————-
Per juve Konica
Ishte tradhetare
Po kush si Konica
Qe me Shqipetare..!!
———————————————-
Kush nga ju te mburrej
Kush kish vrare me shume
Dhe eshtrat e Fishtes
I hodhet ne Bune..
———————————————
Kush me shume se Fishta
Shkroi dhe su lodh
Kush nga pen e tije
Per Shqipen su drodh
———————————————
Per juve poet
Qe tundi dynjane
Kishit Aleks Cacin
Shevqet Musarane
———————————————
Ju qe asnjehere
Nuk patet pendese
Dhe kurren e kurres
S’mund te beni kthese
——————————————–
Ju qe thurret lavde
Shpiket historira
Ju qe vrate dhe NATO-n
Me shkollat e lira
———————————————-
Ndricuat gjith boten
I dhate grusht Armikut
Moj kasolle kashte
Buze Adriatikut
———————————————–
Ju fener ndricus
Sa drit ben feneri
Te na rroj Partia
Sa malet Enveri
———————————————–
Dhe dyqind petritat
Komumistet lule
Qe te gjith i vrave
Te gjithve ua ngule
———————————————–
Gjith shoket qe kishe
O Enver o djale
I there i mbyte
I rope te gjalle
————————————————
Ju vajtet nje jete
Qe shate Ameriken
Tani kush me shume
Ti lepije bythen
———————————————-
Nuk lini me radhe
Sju pushon bilbili
Si mor nuk mbaroni
Servil pas servili
———————————————
Gjoja cdo pes maj
Nderoni deshmoret
Qindra mijra tallje
Kaq shum ku i nxorret
———————————————–
Qani per deshmoret
Te kepusni shpirtin
Po ce do harroni
Dhe vidhni gjith vitin
———————————————–
Ce bet propaganden
Gjithe ate moral
Qe u befsha mutin
Mu ne ideal
———————————————–
Iku dhe i fundit
Si relik qe ngeli
Tani ngushellime
Ju vdiq dhe Fideli
———————————————–
Po dhimbjen ne force
Sic meson Partia
Ju kini Kim Yongun
Rron edhe Nexhmia
———————————————–
Vazhdoni dhe bini
Fort asaj daulle
Vrani edhe vidhni
Kominista lule……!!!!
————————————————-