Tjetër thotë e tjetër bën: Rama nxjerr “zbuluar”ambasadorin Lu

 

Kryeministri Edi Rama ka konfirmuar dyshimet e opinionit per ambasdorin amerikan Donaln Lu . Ai tha në “Komunikim Javor” se nuk është dakord me ambasadorin Lu për gjthçka ai thotë, por është dakord me gjithçka ai bën për Shqipërinë duke lene te kuptohet se diplomati i njohur, tjeter thotë e tjeter bën.
Rama: Ambasadori Lu pa dyshim, me të cilin nuk jam përherë dakord me gjithcka thotë, por jam githnjë dakord dhe me shumë mirënjohje për gjithcka bën në të mirë të Shqipërisë e të popullit shqiptar.
Rama tha se do të ngrihet një task-forcë në Policinë e Shtetit që do të luftojë krimin e organizuar dhe që do asistohet nga FBI.”

S’keni pare gje akoma !