This is bullshit…

Nga Kreshnik Çollaku

Rusia ka gjetur piken e dobet mes faktorit shqiptar,si gjahtari piken e dobet te gjahut,delirin dhe megallomanine e kryeministrit shqiptar.

Ia stimulon perdite,deklarate pas deklarate.

A besoni se nje diplomaci e fuqishme dhe agresive si ajo ruse te shqetesohet nga deklaratat e nje kryeministri te nje vendi te vogel ??
A mund te merren seriozisht nga te huajt deklaratat e nje qeveritari me te cilin tallen shtetasit e vet.
Kete gabim nje diplomaci e rafinuar si ajo ruse nuk mund ta beje.
Per diplomacine ruse,deklaratat dhe qendrimet delirante te Rames jane nje dhurate e pacmuar. Ndaj ato stimulohen me replika.
Ruset e kane kuptuar merakun e Rames,ai vdes per pak “lidership global”.
Ruset po ia stimulojne perdite,me replika te pakuptimta, duke kenaqur egon e kryeministrit shqiptare e duke marre përfitimet e veta nga loja luftash me nacionaliste ballkanike.
This is bullshit…