“Të rrojë partia dhe Xhaxhi Enver”: Urimi  i Edi Ramës ne vitin e ri 1983  per Sipro Kolekën

Behet publike ne rrjetet sociale një karotinë qe Kryeministri Edi Rama dhe vëllai i tij Olsi i dërgonin ne vitin e ri 1983 dajës se nenës se tyre, an një nga drejtuesit kryesor te diktaturës komuniste ne Shqipëri Spiro Koleka. Ata kane zgjedhur si kartoline një foto te monumentit  te një tjetri drejtuesi te diktaturës te vdekur ne atë kohe Hysni Kapo ndërkohë qe ne urimin e tyre kane theksuar sloganin me te forte komunist te kohës: Rofte partia dhe xhaxhi Enver .
Nuk keni pare gje akoma