Të rinjtë lidhen me pranga, parakalojnë para Parlamentit me thirrjet për liri

Në protestën që po zhvillohet aktualisht para Parlamentit të gjithë protestuesit mbajnë në duar pankarta me vetëm një fjalë: “Ik”, drejtuar kryeministrit Rama.

Ndërkohë janë të rinjtë e Forumit Rinor të PD-së të cilëve u është besuar protesta nga Basha (Lexo ketu) që kanë lidhur duart me pranga dhe dhe të gjithë bëjnë thirrjen:“Liri, Demokraci, Shprese”.

Shumë të rinj, pjesë e FRPD-së kanë mbajtur fjalime para Parlamentit duke kërkuar largimin e Ramës dhe rikthimin e shpresës për të ardhmen e tyre në Shqipëri.