Suela Musta, prova qe lufta e klasave vazhdon

Nga Nebil Çika*

Gjithnje arrestojne vetem te perndjekurit politike, antikomuniste dhe femijet e tyre . Rast flagrant eshte arrestimi i Suela Musta .E bija e nje prej legjendave te qendreses antikomuniste ,ish i burgosur politike i diktatures .Akuzohet per “krim te organizuar” si i ati grup i organritizuar armiqesor .Agimi eshte auror i disa, librave dokomentareve e intervistave ku ka denoncuar krimet e komunizmit dhe autoret e tyre ka artikuluar akuza,te forta pet ta,,keta ne pushtet dhe etrit e tyre. Prandaj besoj arrestimi i saje pa asnje njoftim, eshte hakmarrje e tyre . Per Dakon, Gjiknurin , Ramen &,Co eshte tundur bota nga,publikimi provave te tyre krininale e vazhdojne te jene te lire e ne pushtet Nipi i Enver Hoxhes u kap me punishte kokaine ne Xibrake eshte i lire, Saimir Tahiri eshte i akuzuar zyrtarisht per pjesemarrje ne organizate kriminale e vazhdon ne liri te plote te jete protagonist kryesor medieve keta merren me Suelen vetem se eshte e perndjekur politike dhe kunder komunisteve e bijve te tyre politike ,vetem se eshte e bija e Agim Mustes .
Kjo eshte fytyra e prokurorise qe rri sus para banditeve ne pushtet ,kjo eshte diktatura neokomuniste instalimi ite ciles po ndodh cdo dite para syve tane , ky eshte shteti ne dy standarde i Edi Rames.
Suela Musta eshte prova qe… lufta e klasave vazhdon !

*Kryetar i Shoqates se te Perndjekurve Antikomuniste te Shqiperise