Studentët nuk ndalen :Nesër protestë madhështore tek Parlamenti

Studentët ndryshojnë vendin e protestave.
Ditën e nesërme ata do të bëhen bashkë dhe do të protestojnë tek Kuvendi i Shqipërisë në orën 10:00.
Deklarata është bërë nga Këshilli Studentor.
DEKLARATË E KËSHILLAVE STUDENTORE
Njoftohet se nesër Dt: 13/12 do bëhet mbledhja ne çdo universitet në orën 08:00-09:00
Marshimi do të bëhet drejt Parlamentit të Shqipërisë dhe në orën 10:00 fillon protesta për plotësimin e kërkesave të bëra me dije nga Këshillat Studentorë.
Faleminderit.