Studentet e Gjirokastrës përzene antarët e FRESH-it

Ashtu si në Tiranë dhe në gjithë Shqipërinë, edhe në Gjirokastër, pavarësisht pengesave nga ana e policisë që ata nuk mund të protestonin pa leje, studentët janë mbledhur dhe po protestojnë për plotësimin e kërkesave të tyre.

Gjatë protestës është regjistruar edhe një ‘incident’ mes tyre dhe të rinjtë e forumit rinor socialist FRESSH. Studentët ashtu siç shihet në këtë video i kanë përzënë nga protesta të rinjtë e FRESSH, duke thirrur “Turp turp, turp”.