Studentët e Dhjetorit 90: Pluralizmi ka vdekur, ju ftojmë ne homazhe

Ish studentet e lëvizjes studentore antikomuniste te vitit 1990 ka zgjedhur një mënyre ndryshe për te përkujtuar ditën simbol te kësaj proteste 8 dhjetorin , Ne një njoftimin ne faqen e tij ne fb , kreu i “Grupimi Dhjetor ’90 “ Bislim Ahmetja , ku sipas tij pluralizmi politik ne Shqipëri, ka vdekur dhe ne këto kishte ai fton te gjithë qytetarët ne një proteste- homazh qe organizohet ne Qytetin Studenti ne 8 dhjetor
Ja njoftimi i plote i Ahmetaj
Grupimi “Dhjetor 90” duke e konsideruar se pluralizmi politik ne Shqipëri është seriozisht i rrezikuar dhe ne agoni te thelle, thuajse inegzistent këtë vite ka vendosur ta përkujtoje 8 Dhjetorin jo me festime si çdo vit tjetër por ne mënyre simbolike me një proteste ne formën e refuzimit estetik. Janë te ftuar te marrin pjese ne “homazhet” e pluralizmit politik shqiptare te gjithë ata qe mendojnë qe kështu nuk mund te vazhdohet me, Janë te ftuar te gjithë ata qe nuk janë dakord me gjendjen ekonomike, sociale dhe politike qe po kalon vendi. Janë te ftuar te gjithë ata qe mendojnë qe Shqipëria ka nevoje për një DHJETOR TE RI , JU pres ne Sheshin Demokracia te Qytetit Studenti ditën e premte me 8 dhjetor ne orën 10.00