Spiunet dhe te marret e vendit tim.

Nga Kreshnik Çllaku

Ne 2012 e paskan larguar nga ushtria si agjent sherbimesh te huaja.
I akuzuari ka pritur tre vite.
Ne 2015,pas nderrimit te pushtetit,i qenka drejtuar Gjykates Amdinistrative per parregullsi proceduriale,dhe eshte rikthyer ne ushtri,madje i graduar.

Tani nese ka ndonje te marre qe beson se Gjykata Administrative ka mundesi e kapacitet te vleresoje agjenturen e sherbimeve te huaja ne Shqiperi…atehere Taulanti ka te drejte.

Ne cdo vend te botes agjentet e sherbimeve te vendeve te tjera…procedohen “pa procedura” e quhet Arsye Shteterore.

Ne kete rast ,spiunet dhe te marret e vendit tim..,qenkan bere bashke.