Sot jemi te gjithe Kuksjan, Hasjan, Tropojan…

Nga Luan Baçi *

Sot jemi te gjithe Kuksjan, Hasjan, Tropojan, sot gjithe Shqiperia eshte nje.
Sot populli u ngrijte, dhe kur ngrihet…Sovrani, gjithkush duhet te heshte.
Duhet te heshtesh z KM, duhet te terhiqesh, nga pseudo reformat, te terhiqesh nga vendosja e taksave te pa merituara, te terhiqesh nga dhuna qe po perdor mbi popullin, mbi njerzit e zakonshem dhe te shume vuajtur.
Taks mbi pronat !
Taks mbi rruget !
Taks mbi tokat !
Tvsh mbi biznesin e vogel !
Taks progresive mbi biznesin e madh !
Taks mbi ujin !
Taksa, taksa dhe vetem taksa,
Pa punesi gjithperfshirese.
Perjashtime nga ndihma ekonomike..
Dhune dhe terror mbi njerzit.
Frike per te ardhmen.
Ikje masive jashte shtetit.

Kjo eshte gjendje e pa durushme, ky nuk ndalon.
Ky duhet ndaluar.
Dhe ndalimin e bene SOVRANI..
Sot populli po NGRIHET.

 

*Deputet i PD ,Fier