SKANDALI! A.v. Altin Goxhaj zbulon listën “sorosiste “te gazetarëve të Vlahutin

Nga Altin Goxhaj

INVESTIGIMI! Vlahutin fton në Konferencën për Lirinë e Medias e Komisionit Europian për Ballkanin Perëndimor nga 16 vetë 15 njerëzit e Soros dhe të Edi Ramës që punojnë në Shqipëri!
Investigim i Platforma per Liri dhe Demokraci nga Avokati Altin Goxhaj
Përjashtohen gjithë gazetarët jashtë kontrollit të Soros dmth gjithë gazetarët që kanë tronditur Qeverinë e Soros me investigimet apo kontributin e tyre profesional dhe natyrisht çdo gazetar që ka mbështetur Trump 1 vit më parë!
1. Ada Heqimi / Project “Justice for All” (Nuk tregohet punëdhënësi: EWMI partner implentues dhe sponsorizohet nga SOROS)
2. Ben Andoni / Weekly Newspaper Java (Media proqeveritare) (Nuk tregohet punëdhënësi: Birn – Albania e krijuar nga SOROS)
3. Mimoza Kociu / Association of Professional Journalists of Albania (Kjo OJF është financuar nga SOROS dhe mbështet nga Instituti i Medias i krijuar si Spinoff i Fondacionit SOROS)
4. Vasilika Laçi / Civil Rights Defenders (financohet nga SOROS)
5. Remzi Lani / Albanian Media Insitute (Instituti i Medias i krijuar si Spinoff i Fondacionit SOROSdhe Remzi Lani themelues dhe kryetar për shumë vite i Bordit të Fondacionit SOROS)
6. Fatjona Mejdini / Balkan Investigative Reporting Network (Birn – Albania e krijuar nga SOROS)
7. Darian Pavli / Media Lawyer (Staf i Fondacionit SOROS për Reformën në Drejtësi dhe studimet i janë sponsorizuar nga Fondacioni SOROS)
8. Celik Rruplli / EU Policy Hub (EU Policy Hub është Program i Fondacionit SOROS)
9. Blendi Salaj / Nënkrytar I Këshillit të Medias (anëtar I bordeve të SOROS(Leviz Albania dhe drejtues dhe përfitues I projekteve te SOROS)
10. Ilva Tare / Ora News TV (Kryetare e Bordit të Fondacionit SOROS)
11. Amarildo Topi / Citizens Channel (Nuk tregohet punëdhënësi SOROSi cili ka krijuar programin EU Policy Hub)
12. Kristina Voko / Balkan Investigative Reporting Network – BIRN (Birn – Albania e krijuar nga SOROS)
13. Mero Baze / Tema Newspaper (Media proqeveritare)
14. Thoma Gëllçi / RTSH (Media proqeveritare)
15. Juli Ristani / Investigative show Fiks Fare, Top Channel TV (Media proqeveritare)
Përjashtim bën vetëm 1 gazetar që nuk ka asnjë të dhënë për lidhje me Soros:
16. Marsela Karapanco / News 24 TV
“Koinçidencë” nteresante është që sot në 1 vjetorin e Zgjedhjes së Donald Trump si President i SHBA asnjë nga 16 gazetarët dhe aktivistët e ftuar nuk ka pasur qëndrim proTrump dhe gati të gjithë kanë bërë fushatë të egër kundër Trump!
Ja disa nga gazetarët që u përjashtuan:
Armir Shkurti, Basir Çollaku, Artan Rama, Alida Tota, Habjon Hasani, Elvi Fundo, etj
Ndërkohë përjashtohen të gjitha mediat që janë jashtë varësisë së Soros si FaxNews Live, Engjell Musai-Gazeta Telegraf, Gazeta Standard apo Agjencia e Lajmeve Sot 1. Po ashtu Mediat online si SYRI.net, Citynews.al, Hashtag.al, Shuplaka, Pa rrena, Exit News – Shpjegon Shqipërinë, Gazeta Minerva, Publik Live, etj etj
Të gjitha këto media dieht që janë jashtë kontrollit sorosian dhe 1 vit më parë nuk kanë bërë fushatë kundër Trump… përkundrazi! Kanë bërë fushatë pro! 😉