Skandal! Kqz kapet duke nxjerrë në faqen e saj një rezultat të paperfunduar… Pastaj e heq me shpejtesi!!!

Një skandal i vërtetë është konsumuar sot nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, institucion që drejtohet nga Partia Socialiste dhe që jo vetëm refuzoi zbatimin e dekretit të Presidentit për anulimin e zgjedhjeve vendore, në shkelje të kompetencave të tij.
Konkretisht, KQZ-ja është kapur në flagrancë duke numëruar votat e sotme, në një kohë që votimi ka vetëm 4 orë që ka filluar dhe duhet të mbyllet teorikisht në orën 19:00.
KQZ është kapur duke nxjerrë në faqen e saj një rezultat te papërfunduar, pastaj është hequr me shpejtësi, por jo aq shpejt sa ky moment të mos fiksohej.