Shqipëria në prag të katastrofës gjeopolitike .Donald Lu Ambasadori i SHBA apo i Kinës?!

Nga Av.Altin Goxhaj

Soros nëpërmjet zagarëve të Soros po largon Shqipërinë nga graviteti i SHBA për ta hedhur në Vrimën e Zezë të Askundit!!! Dhe një Apel për Berishën dhe Metën!!!
Respekte Diplomacisë Palestineze që ulëret vend e pa vend:
“KOSOVO ËSHTË SERBI”! dhe voton gjithkund kundër Kosovës! Palestinezët e dinë që Politika e Jashtme është plotësim i një Liste Interesash Pragmatike dhe jo i një Liste Dëshirash Fetare! Ata e dinë se duke qenë më proserb se vetë serbët i bëjnë qejfin Rusisë Ortodokse e cila u duhet 1 milionë herë më shumë se Shqipëria dhe Kosova dhe gjithë muslimanët shqiptarë kudo në botë!
Puna është që sot jemi në prag të Katastrofës më të Madhe Historike: Me firmosjen nga Ambasadori i Shqipërisë në Turqi të Deklaratës së Konferencës Islamike kundër SHBA dhe TRUMP (më shkruajnë nga Brukseli se një TV belg dje jepte pamjet kryesore të lajmit flamurin shqiptar dhe përfaqësuesin tonë atje) po i kundërvihemi dhe po humbim të vetmin aleat të Shqipërisë në botë që i detyrohemi aq shumë dhe po i shpallim armiqësi artificiale Izraelit mgjths as kemi shkak dhe as interes!
Në vend që ne të shihnim punën tonë dhe të mos përziheshim dolëm në vijën e parë të frontit të luftës!
Dhe e gjitha kjo u inicua në media nga zagarët e Sorosit si psh Fevzo apo Tarja e Selamit (kryetare e Fondacionit Soros) me urdhër të Remzi Lanit dhe Endri Fugës) shpërthyen në mënyrë absurde me emisione në prime time duke shpikur rolin shqiptar me emisione për hallet e SHBA me Izraelin dhe Palestinën duke vënë në vijën e parë përfaqësues dhe zëra nga komuniteti muslimanë për ti vënë para përgjegjësisë së ndjeshmërisë së drejtë fetare në një çështje që as na duhet dhe as na intereson as të mbajmë qëndrime dhe as të përzihemi!
Pasi shpikën ngjarjen e madhe mediatike arritën deri aty sa zagari i Sorosit Afrim Krasniqi me porosi të Andi Dobrushit kërkoi për llogari të Soros thirrjen e Këshillit të Sigurisë Kombëtare për ta kthyer në çështjen më të rëndësishme të Shqipërisë!!!
Dhe siç dihet pas vënies së komunitetit me shpatulla pas murit me pyetjen “Ju me kë jeni me vëllezërit muslimanë apo ata “çifutët e poshtër”?” dhe ja kshu filloi normalisht reagimi nëpër xhami dhe rrjete sociale, ekrane dhe deklarata, a thua se politika e jashtme e Shqipërisë është çështje ndjeshmërish fetare dhe mbi të gjitha duke sponsorizuar hapur lindjen e një ndjenje antiamerikanizmi të ri fetar në Shqipëri e pa ndodhur kurrë ndonjëherë sepse edhe antiamerikanizmi i kohës së Enverit nuk bazohej te feja por te ideologjia politike!
Po ashtu kalimi për disatën herë në një përplasje SHBA – Turqi nga Boshti Amerikan në favor të atij Turk (2014 me votën e Shqipërisë kundër SHBA pro Turqisë!
Dhe kshu pra, sipas Manualeve të Sorosit, pasi Kolona Mediatike AntiAmerikane e Sorosit shpërthyen ngjarjen mediatiatike fetare, u angazhua komuniteti musliman, dhe në më pas e mori në dorë çështjen Ministria jonë e Jashtme e cila mori pjesë aktivisht dhe firmos në Konferencën Islamike kundër SHBA dhe Izraelit të thirrur me urgjencë nga Erdogan që para se të dalë nga NATO (punë vitesh) po përpiqet të marrë me të drejtën e interesave të Turqisë rolin udhëheqës gjeopolitik në Lindjen e Mesme!
Puna është se ne kemi një PD metastazë të Sorosit që nuk shkon me urgjencë në SHBA dhe Izrael të denoncojë kapjen nga Soros të Shqipërisë dhe që po zbaton një Axhendë të Soros për të larguar Shqipërinë nga Graviteti i SHBA dhe për ta hedhur Shqipërinë në Vrimën e Zezë të Askundit!
Por Maskarai më i Madh në këtë Histori dhe TRADHËTAR i vërtetë i interesave amerikane Donald Lu njësojo sikur të jetë Ambasador i Kinës nga e ka origjinën, po bën çmos në gjurmët e Arvizu dhe Withers, të mbështesë Axhendën e Sorosit duke sponsorizuar me milionat e taksapaguesve amerikanë dhe çdo influencë amerikane në Shqipëri Boshtin e të Keqes Sorosiane të AntiAmerikanëve në Tiranë dhe të na persekutojë me çdo mjet ne ProAmerikanëve!!!
Në fund kam një Apel për Z. Berisha dhe Z. Meta:
MERRNI NË DORË SITUATËN DHE MERRNI KONTAKT ME WASHINGTONIN DHE TEL AVIVIN!!! Sqarojini që Edi nuk përfaqëson fare interesat e Shqipërisë por të Soros dhe vendimet e tyre në këtë konflikt global sponsorizohen direkt nga Soros! POPULLI SHQIPTAR NUK KA FAJ DHE I ËSHTË MIRËNJOHËS SHBA!!! Tregojini Washingtonit që Donald Lu është Ambasador i Kinës me nënrrogë të paguar nga Podesta dhe Soros dhe nuk përfaqëson që prej 20 Janarit SHBA-në!!!