Sherr nëKuvend. Rama fyen Nokën: “Nga pylli doli ky “. Ruçi e përjashton

 

Tension në Kuvend. Ndërsa kryeministri Rama nga foltorja replikonte me Berishën lidhur me By Pass-in e Shkodrës dhe shkaqet e përmbytjes, deputeti Flamur Noka iu afrua foltores së kuvendit i indinjuar.

Ruçi urdhëroi përjashtimin nga seanca Flamur Nokën dhe caktoi 5 minuta pushim.

Ora News zbardh debatin

Rama: Unë kurrë nuk kam bërë dhe nuk bëj politikë me emra kriminelësh, e me emra krushqish. Këtë e ke ti, si llaxorja më e madhe e këtij vendi historikisht ty ta kemi lënë. Ke bërë edhe kazanin dixhital atje, vazhdo.

Flamur Noka: Ndërpreje seancën dhe nxirre përjashtë.

Ruçi: Ulu poshtë. Të tërheq vëmendjen zoti Noka. Mos pengo seancën.

Rama: Nuk i thashë as injorant, as idiot, as kriminel, asgjë nga fjalët që tha ai, i thashë thjesht dhe vetëm një
Rama fyen Nokën: “Nga pylli doli ky “.Ruçi e përjashton

Tension në Kuvend. Ndërsa kryeministri Rama nga foltorja replikonte me Berishën lidhur me By Pass-in e Shkodrës dhe shkaqet e përmbytjes, deputeti Flamur Noka iu afrua foltores së kuvendit i indinjuar.

Ruçi urdhëroi përjashtimin nga seanca Flamur Nokën dhe caktoi 5 minuta pushim.

Ora News zbardh debatin

Rama: Unë kurrë nuk kam bërë dhe nuk bëj politikë me emra kriminelësh, e me emra krushqish. Këtë e ke ti, si llaxorja më e madhe e këtij vendi historikisht ty ta kemi lënë. Ke bërë edhe kazanin dixhital atje, vazhdo.

Flamur Noka: Ndërpreje seancën dhe nxirre përjashtë.

Ruçi: Ulu poshtë. Të tërheq vëmendjen zoti Noka. Mos pengo seancën.

Rama: Nuk i thashë as injorant, as idiot, as kriminel, asgjë nga fjalët që tha ai, i thashë thjesht dhe vetëm një opinion, një llaxore më e madhja që ka ky vend.

Noka vijon dhe flet

Ruçi: Zoti Noka të tërheq vëmendjen, për të pestën herë të nxjerr përjashta.

Rama: Ç’është ky mo, tërhiqeni në strofull. Na doli ky, kush është ky?

Ruçi: Zoti Kryeministër një minutë mos fol.Zoti Noka pasi të kam tërhequr vëmendjen, pasi të kam dhënë vërejtje, ke dy minuta që po pengon zhvillimin e seancën dhe për përdorimin e fjalëve ofenduese ndaj folësit, në rastin konkret Kryeministër, të përjashtoj nga seanca. 5 minuta pushim.

Rama: Nga pylli doli ky?
opinion, një llaxore më e madhja që ka ky vend.

Noka vijon dhe flet

Ruçi: Zoti Noka të tërheq vëmendjen, për të pestën herë të nxjerr përjashta.

Rama: Ç’është ky mo, tërhiqeni në strofull. Na doli ky, kush është ky?

Ruçi: Zoti Kryeministër një minutë mos fol.Zoti Noka pasi të kam tërhequr vëmendjen, pasi të kam dhënë vërejtje, ke dy minuta që po pengon zhvillimin e seancën dhe për përdorimin e fjalëve ofenduese ndaj folësit, në rastin konkret Kryeministër, të përjashtoj nga seanca. 5 minuta pushim.

Rama: Nga pylli doli ky?