Sfidon deputetja Vlorës. Meçorrapaj : Dëshmorët e mi janë nacionalistët antikomunistë

Nada Meçorapaj, deputete e Vlorës ish e perndejkur politike e komunizmit  e ka  zgjedhuar ta “kremtoje ” ndryshe nga partia e saje diten e deshmoreve .

Ne nje satus te postuar ne profilin e saje ne fb Mecorrapaj shkruan:

·
Rastësisht u ndala sot në selinë e Ballit Kombëtar në Vlorë. Aty ‘gjeta’ dëshmorët e mi: paraardhësit, gjyshin dhe xhaxhallarët. Bashkë me ta qindra nacionalistë të vrarë dhe të persekutuar gjatë diktaturës komuniste.
Në Tiranë ndërkohë, nostalgjikë të së keqes, fakt që i bën edhe ata bashkëpunëtorë në krimet e komunizmit, mbanin lart portrete të Enver Hoxhës dhe ishin gati të kacafyteshin për t’i mbrojtur.
Dekomunistëzimi i Shqipërisë nuk mund të jetë një parullë, por është domosdoshmëri!
Partia Demokratike e futi në statut, por duhet ta ketë edhe në program!