Rivalet per kreun e PLL “pajtohen” në Oborrin Mbretëror

Dy rivalet per kreun e PLL-se Shpetim Axhami dhe Beniamin Bakalli i kane dhëne fund debatit dhe pakenaqesive te lindura ps perfundimit te gares ku Axhami rezultoi fitues . Lajmi i shoqeruar edhe me foto u be publik nga kreu i ri i PLL ,Shpetim Axhami ne nje postim ne profilin e vet ne fb:
“Keto dite pas Kuvendit te XIX te PLL ne Rezidencen e Oborrit Mbreteror zhvillova nje takim me ish kandidatin per kryetar te PLL zotin Beniamin Bakalli. Ne kete takim dakordesuam per nje bashkepunim tonin ne vazhdimesi . Ky bashkepunim do sherbej per organizimin e punes dhe drejtimin e PLL.Gjithmon do te jemi te hapur per kedo qe deshiron te jap kontributin e vet ne punen tone te perbashket.SH.A kryetar i PLL”
Duket se jane vete rivalet qe me kete akt  i kane dhene fund debatit midis perkahesve te tyre disa prej te cilave , sidomos nga mbeshtetesit i z. Bakalli, ne rrjete socaile degjeneruan deri ne fyerje e shpifje per kreun e ri te PLL.
Burime kofidenciale nga PLL thane per Minerva se ne kete “pajtim” nje rol te vecante ka pasur edhe Madheria e Tij. Mbreti Leka II.