Revolta/ Qytetarët bllokojnë rrugën në Lezhë, detyrojnë Ramën të kthehet mbrapsh

Qindra qytetarë në Lezhë kanë dalë në rrugë, duke bllokuar superstradën duke mos lejuar të kalojë kryeministri Edi Rama për të shkuar në Pukë. Rama është detyruar të devijojë rrugën dhe të ikë në një rrugë tjetër drejt Pukës.
Qytetarët të mbështetur edhe nga opozita kanë ditë që kundërshtojnë qeverinë. Kulmi i protestës ishte me 16 shkurt kur opozita zhvilloi një protestë përpara kryeministrisë në Tiranë.
Ndërkohë ditën e enjte është njoftuar një tjetër protestë nga opozita, e cila një ditë më para njoftoi djegien e mandateve të saj.