Rama ruan linjën enveriste ne krye te  PS .Taulant Balla ,Sekretar i Përgjithshëm

Kryeministri Rama ka ruajtuar te pa prekur linjën enveriste ne krye te PS-se. Në përfundim të Asamblesë Kombëtare të Partisë Socialiste, ka bërë të ditur dhe emrin që do të zëvendësoje Gramoz Ruçin në postin e Sekretarit të Përgjithshëm të kësaj partie.
Rama bëri të ditur se në postin e Sekretarit të Përgjithshëm të kësaj partie do të jetë Taulant Balla i njohur si im linjës konservatore komuniste ne PS
Emërimi i Taulant Ballës si Sekretar i Përgjithshëm erdhi pas dorëheqjes së ish ministrit te fundit te brendshëm te diktaturës komuniste Gramoz Ruçit.
Ruçi dha dorëheqjen sot nga ky post për shkak të detyrës që mban në krye të Kuvendit të Shqipërisë.
Taulant Balla është njëkohësisht edhe kryetari i grupit Parlamentar të Partisë. Me emërimin e Balles, Rama ka ruajtur te pa prekur linjën konservatore komuniste te drejtimin e PS-se.