Rama pret me flamurin  “Gay “ ne shkolla,birin gay te Xhorxh Soros

Nga Av Altin Goxhaj

Për takimin e Edit me birin trashëgimtar të Soros: I biri GAY i Soros, trashëgimtari i Perandorisë Soros dhe i Vilajetit Albanistanit, Alexander Soros është ndërmjetësi i Jugosllavisë së Re, kapjes totale të Pushtetit nga Oligarkia Sorosiane përfshi përgatitjen e Axhendës Kryesore të kalimit ët butë të pushtetit me ndihmën e Lulit dhe Ilirit nga Edi te Eri! Prej 4 ditësh ndodhet në Shqipëri (po qëndron të The Plaza Tirana) i shoqëruar nga Erion Veliaj, Arbjan Mazniku, Andi Dobrushi dhe Endri Fuga (dmth gjithë bq e Sorosit në Shqipëri) dhe sot nxorri edhe foton me Edin! Jo më kot Edi nxorri po sot edhe foton që po dekoron shkollat e Shqipërisë jo me flamurin kombëtar por me flamurin GAY!!!