Qytetarët ne rrugë, Basha pritet me entuziazëm në Gjirokastër!

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha wshtw pritur me entuziazwm nga banorwt e Gjirokastrws, tw cilwt kanw mbushur sheshin plot e pwrplot. teksa vijon turin e takimeve me qytetarë, biznesin e vogël e të rinj.
Gjatë takimeve me qytetarw, biznesmenw e tw rinj, Basha vuri theksin tek plani i PD, si e vetmja shpresë për rimëkëmbjen e ekonomisë.
Nga Gjirokastra ku u prononcua gjatë ecjes edhe për median lokale, tha se ka ardhur për të ftuar këtë qytet më datë 16 shkurt e të marrin në dorë fatin e tyre për të përmbytur këtë sistem të kalbur i cili është kthyer në gangrenë për zhvillimin dhe integrimin e Shqipërisë.