Pse Tahiri dhe Kodheli përmenden fëmijët e tyre kur pyetën për trafikun e drogës?

 

Ish ministrat e qeverise Rama te përfolur e akuzuar ne për implikim ne trafikun e drogës, ne çështjen Habilaj përmendin fëmijët e tyre kur pyeten për ketë çështje.
Kështu Tahiri disa herë në intervistën e e pare pas kërkesës për arrestim nga prokuroria dhëne ne tv Klan, përmendi dhjetëra here di familjen, bashkëshorten dhe djalin e tij 6 vjecar ?

Po kështu edhe Ish-ministrja e Mbrojtjes Mimi Kodheli teksa u pyet lidhur me çështjen ‘Habilaj “e ftuar në ‘Të Paekspozuarit’ në “News24 përmendi djalin saje :
“Jam nëna e një burri tashmë 28-vjeçar dhe botën e shoh me sytë e nënës para se ta shoh me sytë e politikanes. Duke e parë botën me sytë e nënës, mendoj se e ardhmja e jetës shqiptare dua të jetë pa trafikant, pa drogë dhe do t’i mbyll sytë duke dashur që bota të jetë kjo. Do luftoj për këtë. Ky është përjetimi im për të gjitha herët që mendoj se vendi im damkoset, kur vendi im prodhon si puna e këtyre zotërinjve.
Kjo përmendje e fëmijëve nga dy ministra te akuzuar për implikim ne trafikun e drogës ka ngjallur dyshime madje edhe akuza . Ish kryeministri Berisha ka thënë publikisht qe Tahiri është kërcënuar nga Rama prandaj përmend djalin sa here pyetet për implikimin ne trafik .