Protesta e të përndejkurit mirditor :Ndaloni prapagandën enveriste në shkollë

Leter -proteste
drejtuar:
Krytarit te Bashkise Mirdite Z.Ndrec Deda
Z. Mark Ruci – Kryetar aktual i deges se PD Mirdite.
Per dijeni :
Drejtorit te Pergjithshem te Biblotekes Kombetare te Shqiperise.
Te nderuar marres te ksaj letre.
Po e filloj me pergezime per investimet e kryera nga bashkia Mirdite ne ambientet e biblotekes “Gjon Gazulli” Rreshen por terheq vemendjen sa me poshte vijon.
Sot ne mengjes kam shoqeruar ne ambientet e ksaj bibloteke femijen tim te mitur per te kerkuar libra dhe revista te karakterit te moshes se saj.Ne tryezen e salles per femije kam gjetur revista ne formen e kujtimeve te diktatorit Enver Hoxha si dhe revista me permbajtje politike ne formen e reklamave dhe faktikisht nje reviste “Shkenca dhe jeta ” e hapur ne faqen ku eshte publikuar diktatori me pioniere te asaj kohe.Kto materiale nostalgjike te periudhes se komunizmit duhet te ruhen ne vende te posaqme te magazines se bibliotekes e te sherbehen me kerkese e jo te behen pjese e fadades se nje ibstitucioni publik kryesisht te populluar nga femije.Jam inzetesuar te di per punonjesen dhe kam mesuar se ajo zonje eshte njeri i afert i nje personaliteti te Partise Demokratike dega Mirdite.
Per kete arsye i drejtohem kryetarit te Bashkise te terheqe vemendjen e punonjesit dhe gjithashtu i drejtohem kryetarit aktual te PD te kerkoje hapur llogari para kryesise se Deges PD mirdite per indumentet-intelektual te karakterit si bashkepunetor te ish sigurimit te shtetit dhe te marre masa per te perjashtuar nga PD te gjithe elementet e implikuar me sigurimin sepse kto fakte qe mbijetojme jane prodhim i korrupsionit dhe punes se dobet te intelektualeve te caktuar nga PD mirdite me pare si ish nen/prefekt ose si kryetar bashkie ose edhe aktualisht si keshilltare bashkiake.Lutem pranoni kerkesen time njerzore.

Me respekt. Artan Lleshi.