Presidentja e Kosovës me Joe Biden dhe bashkëshortes së tij! Osmani: Miqësi e përhershme me SHBA

 

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani dhe bashkëshorti i saj, Prindon Sadriu, kanë realizuar të enjten fotografi të përbashkët me presidentin e SHBA-së, Joe Biden, dhe Zonjën e Parë, Jill Biden. Presidentja e Kosovës pozon krah Joe Biden dhe bashkëshortes së tij! Osmani: Miqësi e përhershme me SHBAPresidenti i SHBA-ve, Joe Biden dhe Vjosa Osmani