Përurohet memoriali i martirëve antikomunistë ne Pogradec

Sot ne Ditën e Pavarësisë u përurua në Pogradec memoriali kushtuar te martirëve antikomuniste te pushkatuar nga diktatura komuniste ne kete rreth . Memoriali i ndërtuar pranë varrezave te martirëve antikomuniste te Pogradecit kujton emrat e 108 te martirëve te varre nga komunistet në rrethin e Pogradecit i ndërtuar nen kujdesin e z. Et’hem Fezollari . Ne këtë ceremoni pe përurimi e nderimi morën pjese familjare te martireve , drejtues te shques Antikomuniste te te përndjekurve politike te Shqipërisë Antikomuniste te Përndjekurve Politike te Shqipërisë dhe degëve Korçë e Përmet, përfaqësues nga trevat shqiptare ne Maqedoni ,politikanë e drejtues lokal Folën e përshëndeten ne në këtë ceremoni Kryetari Nebil Çika , kryetari i KK Ethem Fezollari , nënkryetari Artam Murizi , anartri i KK Uran Kostreci ,kreu i PD Pogradec , nënkryetari i Bashkisë Pogardec , nënkryetari I Degës se SHAKPP Pogradec Armand Braho . Ne fjalën e tyre ata et tyre komuniste qe na rreshtuan ne anën e drejte te historisë si dhe uran ditën e pavarësisë .