Përshëndetja e Mbreti Zogu I ,djetuar kampionëve të parë , KF Tirona

“Tani due me ju porosite tre sende qi jane tre parime qe deshiroj t’ju rekomandoj.
-E para: te ndjekni zhvillimin e plote te dashtnise per Atdhe.
-E dyta: zhvillimin me zemer te kulluet e pa asnje djallezi te vllaznimit te plote midis Djelmnise dhe zhvillimin e bashkimit kombetar.
-E treta: Disipline. Duhet te dini se pa disipline nuk merrihet ne asnje sukses. Po s’pati disipline ne mes, cdo gja humbet vleften e vet.
Djaleria po s’dha shembellen e disiplines, perpjekjet qe ben jane nul.
Kini per udheheqes keto tre keshilla e duke iu mbeshtetun ketyre parimeve, ecni perpara, ju qe jeni shpresa e te arthmes. E arthmja e kombit asht sigurue, e pra e arthmja e juej asht e sigurte. Shpresoj se do te vazhdoje edhe pas kendej suksesi qi kini fitue dhe uroj te
perparoni edhe ma.”

20 Korrik 1930: Mbreti Zog pret Sportklub Tiranen!