Përkujtohet qëndresa antikomunistë e Nikaj-Mërturit

Ne date 29 shtator ne Lekëbibaj te Nikaj Mërturit ne Malësinë e Gjakovës u përkujtua qëndresa antikomuniste e banoreve te zonës. Ne ketë ceremoni morën pjese Kryetari i Shoqatës Antikomunistë së të përndjekurve politike te Shqipërisë Nebil Çika, Kryetari i Bashkisë Tropoje Besnik Duzha , Deputeti i PD Isuf Cela , familjarë te martireve . ish te përndjekur politike antikomuniste   qyetare nga Tropoja dhe Kosova .

Ne kete ceremoni u perurua edhe nje memoril kushtuar qenderes antikomuniste te kesaj zone dhe martireve te saje