Per batakcinjte e sotem dhe bastardet e djeshem.

Sot pergjate gjithe dites stafi propogandes se Bashkise Tirane ne koordinim me bidete mediatike te qeverise ka shperndare me kujdes ,dhe shperndare ne cdo tv copy paste, nje fake-news.

Se bashku me aktin te vjellandjelles ku ministri i fundit i sigurimit te shtetit nderonte te burgosurin e madh te komunizmit,u kujdesen ne kontrast te shperndajne lajmin se Keshilltaret e PD kane votuar kunder ose kane boikotuar (per kete nuk jane te sigurte se helbete truri batakcinjve aq mban),vendimin e vendosjes se bustit te Arbnorit perpara Kuvendit.

Per hir te demokrateve dhe qytetareve,dhe jo per zhgarravinat e qeverise,po bej nje sqarim se cfare ka ndodhur.

Grupi i keshilltareve te PD eshte ne marredhenie te kushtezuar me keshillin bashkiak Tirane per shkak te 6 mandateve te fallsifikuara socialiste ne keshill.
Kjo dmth se keshilltaret e PD kane marre pjese ne seanca vetem per te votuar ndihmen ekonomike,dhe jane larguar pas ketij momenti per cdo votim tjeter.

Integriteti i kalbur dhe i degraduar i drejtuesve te bashkise dhe shumices socialiste ne keshill,ne njeren prej ketyre mbledhjeve,ne menyre tinzare dhe vulgare,pasi ka pritur qe te largohen nga salla keshilltaret e PD ka paraqitur surprize,pa njoftuar zyrtarisht sic eshte dhe detyrimi ligjor dhe etik ne rendin e dites,vendimin per ngritjen e bustit te Pjeter Arbnorit para godines se Kuvendit.

Lajmin se eshte diskutuar apo miratuar nje vendim i tille e kemi marre vesh ne media bashke me komentin e propogandes se Bashkise se PD braktisi Arbnorin.

Une po sfidoj Kryetarin e Keshillit Bashkiak dhe Kryetarin e Bashkise Tirane te bejne publik rendin e dites kur eshte miratuar vendimi te shperndare keshilltareve para mbledhjes e nese ne kete rend dite figuron vendimi per bustin e Arbnorit.
Asnje rend dite me kete vendim nuk ka patur.
Vendimi eshte futur tinzarisht,pa asnje njoftim paraprak ne keshill ne momentin qe asnje nga perfaqesuesit e opozites nuk ndodheshin te pranishem.

E tera per te bere diversionin e neveritshem…se demokratet e PD e braktisen Arbnorin.
Pra ne pinjollet e te burgosurve braktisem shokun e qelive te eterve e gjysherve tane dhe se pinjolllet e sigurimsave ,kaptereve te ushtrise,kryetareve te fronteve te lagjeve e spiuneve te antenave e pantallonave te gjata ,pas 70 vitesh u ka lindur ne zemer dashuria per figuren simbol te dhunes e te persekutimit komunist.
Kete perversitet mund ta prodhojne vetem funderrina njerezore e monstra qe e rendojne ne cdo hap token qe shkelin.

Kjo eshte e verteta.

Te mjere te neveritshem,ju mendoni se keshtu shijoni triumfin ndaj Arbnorit dhe atyre qe e nderojne ?

E keni gabim batakcinj te mjere,sot Arbnori serish ju mundi,ai nga atje ku eshte sot luftoi e mundi fallsitetin dhe hipokrizine me te cilin u perpoqet ta mbuloni.

Sot ai mbetet Mandela e ketij vendi…ndersa ju sot hoqet cdo dyshim se jeni batakcinjte me te medhenj qe kjo toke ka njohur.