PD e Kukësit distancohet nga nderimi i Parllakut . Rexhmati : Drejtuesit e Qarkut segmente të së majtës . Noka si bashkëfshatar , jo si deputet i PD-së

Dega e PD-se se Kukesit  distancohet nga shpallja “Nderi i Qarkut “ nga Qarku Kukës i ish gjeneralit komunist , autor i krimeve te komunizmit Rrahman Parllaku . Ne një koment te bere ne faqen e “Minerva” ne fb kreu i kësaj dege Arif Rexhmati shkruan:

“Arif Rexhmati : Dua te sqaroj qëndrimin e degës se PD-se Kukës, pasi nuk është e vërtetë qe ceremoninë e organizonte PD-ja apo struktura pushteti te dala prej saj.
Drejtuesit e Qarkut Kukes nuk i perkasin PD-se dhe te djathtës ne Kukës por segmenteve te se majtës…..
Z.Noka nuk ishte aty si deputet i PD-se por si bashkëfshatar i personit ne fjale.”