Paqartësia e Topallit :Berisha e heq Lulin për 24 orë, por ne nga PD na përzuri Basha !!!

Ish-kryetarja e Kuvendit, Jozefina Topalli, është shprehur e pa qartë e kontradiktore ne nje deklarim te fundit per zhvillimet ne PD . Sipas saje : “lënia jashtë listave të kandidatëve për deputet të PD-së, ishte një vendim i familjes Basha” por me pas duket se e ka rrëzuar vete këtë pohim duke deklaruar se : “Po të donte z.Berisha mund t’a hiqte Lulin nga kreu i kësaj partie, kjo do të ndodhte brenda 24 orëve “ .
Ne se Berisha ka mundësinë ta largojë Bashën për 24 ore nga kreu i PD-se sic pretendon Topalli atëherë i bie qe edhe listat për deputet te PD-se apo me mirë te themi lënien jashtë listave te Topallit e te tjerëve ne PD e ka bërë Berisha .
Topalli duhet ta mendjen me qartë për këtë pretendim te sajë. Ne se posti kryetra i Bashës varet nga Berisha atëherë kreu real i PD-se është ai dhe i bie po ai i ka përzënë nga listat për deputet dhe me sa duket edhe nga PD-ja topallin dhe te tjerë ish drejtues e politikane te PD-së .