Nxënësja shqiptare fiton konkursin e gjuhës angleze në Selanik

Liriona Bejko nxenese ne vitin e pare ne shkollen e mesme Petro Nini Luarsi ne Tirane eshte shpallur fituese ne konkursin e Kangaroo te gjuhes angleze , finalja e të cilit është zhvilluar ditën e shtunën në Selanik te Greqise .
Ky konkurs ndërkombëtar zhvillohet një herë në vit dhe është i hapur për të gjithë nxënësit  deri në klasën e 12-të, deri 18 vjeç. Kjo ishte hera e parë që nxënës nga Shqipëria marin pjese ne kokursin e nivelit te lartë gjuhës Angleze Kangaroo Global Linguistic (KGL).
Liridona Bejko eshte nxenese e ekselencës dhe qe nga kalsa e parë e deri tani ka aritur rezultare te shkleqyera në të gjitha lëndet shkollore . Përvec kësaj ajo eshte edhe nje plktore e talentuar ,autoare e disa punimeve me nivel të admirueshëm artistik