Një tjetër kandidate e PD-së kërkon mandatin e deputetes

Fatjona Dhimitri kanditate për deputete e PD-së në qarkun Gjirokastër ka dorëzuar sot pranë KQZ formularin e vetëdeklarimit dhe pritet të betohet si deputete në seancën plenare të javës që do të vijë.

PD ka pasur vetëm një deputet për qarkun e Gjirokastrës Tritan Shehun, por pas refuzimit të kandidatëve të tjerë për të marrë mandatin, ka qenë Dhimitri që ka qenë e renditur e shtata në listën e deputetëve, dhe ka dorëzuar formualarin.

Sot u betuan në Kuvend 3 deputet e PD-së duke e cuar në 102 numrin në Parlament dhe në 22 numrin e “tradhëtarëve të opozitës”.