Nese vjen ora e prekjes se kufijve, ka ardh ora e Bashkimit Kombetar…

 

Nga Kreshnik Çollaku

Kombit,me shpejtesi,po i afrohet nje situate e ngjashme me ate te 100 viteve me pare,me konferencen e Londres (me ate qe ia qepi aq keq kufijte Kombit).

Fatale eshte qe ne kete situate mungon qartesia strategjike dhe uniteti kombetar.

Fatale eshte shperthimi i idiotesive mitomane,pseudopatrioteve,dhe sharlatanizmit politik.

Eshte koha qe kombi te ndalet,te mendoje e te reflektoje thelle,te flase mes vetit…,te vendose e te sillet si nje i Vetem.

Eshte koha qe mendjet e #ndritura te #flasin e veprojne…e nese vonojne ose mungojne ta bejne,te #heshtin se per 100 vitet e ardhme Nuk do ti Duhen Askujt !!!