Në Gjirokaster në nderim të Musine Kokalarit . Çika : E majta të ketë simbol Musinenë jo Nexhmijen

Autoriteti për Informim mbi dokumentet e ish Sigurimit të Shtetit organizoi në Gjirokastër aktivitete në nderim të Musine Kokalarit

Autoriteti për Informim mbi dokumentet e ish Sigurimit të Shtetit organizoi në Gjirokastër aktivitete në nderim të Musine Kokalarit. Gjatë aktiviteteve u trajtua personaliteti me shumë vlera i Musinesë, e cila u survejua, u përndoq, u torurua dhe u dënua nga regjimi komunist për vite me radhë. Pjesëmarrësit kërkuan mbështetje më të madhe nga qeveria për restaurimin dhe kthimin në muze të shtëpisë së Musine Kokalarit.

Posted by VOA – Zëri i Amerikës on Wednesday, February 13, 2019