Ndalimi i Gugalles: Pse hesht “Trekëndshi i Bermudës ?!

Nga Sidi Hasanaj

·SPAK sot konfirmoi se Arben Ahmetaj është duke u hetuar pas një proçedimi penal për korrupsionin e tij me Inceneratorët.
Dje sekretarja e përgjithshme e ministrisë së drejtuar nga Ahmetaj, u arrestua me akuzën e Pastrimit të Parave.
Gjithashtu sot në Austri u ndalua një nga personat më kyç të aferës së Inceneratorëve, Stela Gugallja, e cila fshihei prej vitesh si një nga personat që ka pronësi biznesin e inceneratorëve dhe partnerja e Mërtirit.
Punë e lavdërueshme dhe që meriton inkurajim nga drejtësia!
Po Trekëndëshi i Bermudës???
Rama heshtje totale dhe i qëndron versionit që Ahmetaj ka vjedhur prapa krahëve të tij ? sa Joserioz aq dhe bashkëfajtor si qëndr