Myslim Murrizi – Arta Markut : Pyete z. Lu për prokurorët e Sigurimit të Shtetit

Nga Myslim Murrizi *

Tek ligji per vleresimin kalimtare te gjygjtareve dhe prokuroreve, ose VETINGU i “ FAMESHEM”, ke nje NEN me NR 6.

A keni patur kohe te lexoni ndonjehere PIKEN E te ketij NENI????

Shum mire keni bere qe po hiqni dhe emeroni PROKUROR, sipas besimit qe rrezatojne per JU, ose per ATO qe ju emruan Ju.

Kur do te qerohen nga PROKURORIA E PERGJITHESHME ish HETUES apo ish oficer te sigurimit te shtetit????

Po nga prokurorite e APELIT, kur nuk do te kete me lsh kryetar hetuesie, siç eshte ish kryetari i hetuesise se Lushnjes qe vazhdon prokurore APELI ne DURRES?

Kur te kesh kohe pyete edhe Z LU, nese duhet te qendrojne akoma PROKURORI ish HETUESIT e rregjimit bastard te diktatures????

Po çifti i famshem i hetueseve qe ke ne prokurorine e PERGJITHESHEME( SHESHI, KETA) edhe sa do te jete aty???

Kjo pike e ketij NENI, a eshte ne fuqi apo e keni shfuqizuar???

Para se te kenaqni orekset e dikujt, cilido qofte ky, mire eshte qe te perpiqeni PAK, edhe per te zbatuar KETE PIKE TE NENIT 6.

*Deputet i PD