Meta dekreton ambasador ne NATO , Visho Ajazin

 

 

Ish kreu i SHISH Visho Ajazi Lika eshte dekretuar sot nga krei i shtetit Ilir Meta ambasador i Sahqiperise ne NATO .
Meta ka dekretuar sot Albana Dautllari në detyrën e ambasadores së Shqipërisë në Këshillin e Europës ndërsa Igli Hasani do të jetë ambasadori i Shqipërisë në OSBE. Sakaq, dhe Visho Ajazi është emëruar ambasador në NATO.
Meta ka dekretuar këta tre emra dhe këto janë tre dekretet e tij të para si President për ambasadorët e Shqipërisë