Mësuesit dhe gjimnazistët kërcënohen mos marrin pjesë në protestë

Mësuesit dhe gjimnazistët e Tiranës kanë marrë sot mesazhe kërcënuese për pjesëmarrje në protestë ditën e martë.

Drejtoritë e shkollave u kanë nisur emaili mësuesve të gjimnazit, ku i njoftojnë se në orët e organizmit e zhvillimit të protestës së studentëve ata duhet të jenë në mbledhje urgjente.

Madje nëpërmjet këtyre mesazheve drejtoritë edhe mësuesit që kanë turnin e pasdites të jenë pjesë e mbledhjes, duke eliminuar çdo mundësi të marrin pjesë në protestën e studentëve.