L G B T

Nga Agim Xhafka

 

Nga që 10% e njerëzve janë LGBT po shoh në pallatin tim se cilet janë këta. Ne bëhemi 23 banorë gjithsej,pra 2,3 njerëz qenkemi ashtu. Dhe ia nisa numérimit. Xha Llazi jo,se me moshën që ka ec e zbuloje ç’është,vajti 87 vjeç. E shoqja nuk duket lezbike se veç sherre bën me gratë e pallatit. Kiço e sigurt jo që jo. E ka kapur e shoqja me tre kurva deri tani. Mos vallë Jorgo,se me kitarë rri gjithë ditën. Por ia futa kot se ai ka pasur dy gra dhe ka me të dyja binjakë,plot katër. Numëro e numëro e po pyesja veten. Ore mos qenkam unë e nuk e ditkam!
Këtë ia thashë gruas. Nuk më del 10%,i thashë. Është shkencore,ta zbulojmë se na ngeli në kurriz.
-Po çdo pallat nuk e ka pérqindjen njesoj. Ne dalim zero dhe pallati përballë del 20%. Ja kështu e ke çdo gjë ok.
Më qetësoi se po i shihja me vërejtje fqinjët e mij. Se si ecnin,si tundeshin,si flisnin e ç’vështrime hidhnin. Tani,nga që besoj se pallati karshi ka dhe lgbt që na mungonin ne,nuk kaloj më andej. I shmangem. Se mbase më gjun ndonjëri e kushedi ç’ndjenja të fshehura mund të më shfaqen. Rri rehat se je rehat,o njeri,i them vetes e sytë i hedh vetëm nga rruga. Përballë nuk shoh. Ka ca kohë