Kuvendi i Berishës,Ambasada e SHBA tirrje qytetarëve: Shmangeni, disa situata mund të ndryshojnë në mënyrë të paparashikueshme!

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, i ka bërë thirrje qytetarëve të saj në vendin tonë, që të shmangin tubimin politik të organizuar për nesër, në Stadiumin “Air Albania”.

Në njoftimin e Ambasadës, thuhet se këshillohen qytetarët amerikanë të shmangin çdo tubim të madh në qytet, pasi sipas tyre, disa situata mund të ndryshojnë shpejt në mënyrë të paparashikueshme. Nga veprimet që duhen ndërmarre sipas tyre janë:

“Shmangni tubimet e mëdha dhe çdo zonë ku demonstratat janë të pashmangshme ose në vazhdim.
Jini të vetëdijshëm për rrethinën tuaj.
Monitoroni mediat lokale për përditësime”.

Njoftimi i Ambasadës së SHBA:

Vendndodhja: Tiranë: Stadiumi Air Albania
Data/Ora: E shtunë, 11 dhjetor 2021, ora 10:00

Event: Një tubim politik ka qenë i njoftuar për të marrë vendin duke filluar në ora 10:00 11 dhjetor th në Shqipëri stadiumin ‘Air Albania’ në Tiranë. Ky tubim mund të shtrihet në vende të tjera në Tiranë. Madhësia dhe kohëzgjatja e saktë e mbledhjes së pritshme nuk dihen.

Qytetarët amerikanë këshillohen të shmangin çdo tubim të madh në qytet. Ndërsa shumë ngjarje të mëdha publike mund të zhvillohen në mënyrë paqësore, disa situata mund të ndryshojnë shpejt dhe në mënyrë të paparashikueshme. Monitoroni mediat lokale për informacionet më të fundit dhe ndiqni udhëzimet e autoriteteve lokale të zbatimit të ligjit.

Veprimet për të ndërmarrë:
Shmangni tubimet e mëdha dhe çdo zonë ku demonstratat janë të pashmangshme ose në vazhdim.
Jini të vetëdijshëm për rrethinën tuaj.
Monitoroni mediat lokale për përditësime.