Kryengritja e Zhapokikes

Përkujtohet kryengritja antikomuniste e Zhapokikës

Në afërsi të Memaliajt, në jug të Shqipërisë, u shënua sot 70-vjetori i Kryengritjes Antikomuniste të Zhapokikës. Kjo ngjarje historike vlerësohet së bashku me Kryengritjen e Postribës dhe të Kelmendit si rezistencat më të forta.Originally published at – https://www.zeriamerikes.com/a/perkujtohet-kryengritja-antikomuniste-zhapokika/4602556.html

Posted by VOA – Zëri i Amerikës on Saturday, October 6, 2018