Kryeminister ! Hiq taksën e rrugës

Nga Arif Rexhmati

Se bashku, pa dallim politik,ne mbeshtetje te interesave jetike te banoreve te Kukesit ,por dhe si perfaqsues te zgjedhur te tyre,i kerkojme Kryeministrit te Qeverise Shqiptare dhe Kuvendit te Shqiperise , te anullohet taksa koncensionare ne Rrugen e Kombit, rruge e ndertuar nga taksapaguesit shqiptate.

Nese qeveria hesht perseri, ne jemi te vendosur qe se shpejti (keto dite) te njoftojme daten e fillimit te protestes ne krye te qytetareve kuksiane.

Ne keshilltaret e Bashkise Kukes, ftojme institucionet vendore dhe te zgjedhurit lokal ne te gjithe Qarkun Kukes (Kukes,Has,Tropoje), te jemi bashke deri ne realizimin e kerkeses sone te ligjshme.