Kreu i FRPD-së Ersekë kërkon mandatin e deputetit

Kryetari i FRPD-së Ersekë, Arlind Çarçani, është kandidati i radhës që kërkon mandatin e deputetit.

Sot ai ka dorëzuar dorëzon formularin e dekriminalizimit në KQZ.

Bashkë me Çarçanin shkon në 102 numri i deputetëve.

Një ditë më parë, Korab Lita mori mandatin nga KQZ dhe pritet të betohet në seancën e radhës plenare ndërsa Halil Jakimi do të marrë mandatin pasi të pranohet dorëheqja e tij si bëshilltar bashkiak në Bulqizë.