KAUZËN E TË PËRNDJEKURVE E KEMI SHITUR

NGA SKERDJAN DHULI

E shitem kur:
Beme Ministra nje tufe me ish Komuniste apo bij ish komunistesh.
Beme deputete nje tufe me komuniste e bij ish Komunistesh.
Beme dhe pranuam kryetar PD neper dege lloj lloj komunisti te infiltruar mes nesh.
Beme kryetar Bashkie e Komune lloj lloj komunisti qe vendin e bleu me miliona apo ku di une.
Beme drejtora e shefa lloj lloj bijsh te Komunisteve.
Beme ligjin 7501 qe eshte nje ligj vrases per te djathten dhe ish pronaret e persekutuarit nga Komunizmi.
Nuk beme nje ligj qe shpall te paligjshme PPSH/PKSH etj…
Nuk beme veper penale propaganden komuniste me fotot e kermes Enver rrugeve e shesheve.
Nuk ju dhame demshperblimin shumices se te perndjkeurve nderkohe qe perfituan ca komuniste te konvertuar ne gjoja te perndjekur.

Kemi shume mekate mbi kockat e te pushkatuarve, burgosurve, internuarve neper kampe perqendrimi, persekutuarve ne gjithfaresoj menyre.

Kshuqe sot duhet te kerkojme njehere falje per keto qe kemi bere tash 26 vjet, e pastaj flasim…