Votime si daja Spiro Koleka .Meta , video për Ramën mesazh per qytetaret 

 

Presidenti Ilir Meta ka publikuar një video të votimeve në komunizëm, duke dhënë një mesazh edhe për qëndrimin e mazhorancës, e cila kërkon ti zhvillojë zgjedhjet ditën e diel.

Sipas presidentit Meta, data e zgjedhjeve është 13 tetori. Meta u ka dërguar një mesazh qytetarëve, duke u kërkuar që të mos provokohen për të shkuar drejt dhunës.

Në imazhet e videos të publikuar nga Kreu i Shtetit janë të gjithë ish drejtuesit e diktaturës që kryjenë procesin e votimit ne kohën e duiktuarës se eger komnistë e cila rrzikon të kthehet serish.

Në mes të atyre të cilët shfaqen ne kete video është edhe daja i Edi Ramës, shërbëtori i diktaturës Spiro Koleka i cili hedh votën për në zgejdhje si këto që kërkon të bëjë Edi Rama nipi i tij.

Mirëdita të dashur qytetarë!

Nga dje, data kushtetuese e zgjedhjeve vendore është 13 tetor 2019.
Situata është e qartë dhe e padiskutueshme nga ana ligjore dhe kushtetuese.
Gjithsesi kryeministri po insiston për të shkuar në votime socialiste në datën 30 qershor 2019.

Ju këshilloj ta merrni atë me qetësi e mençuri, dhe të mos bini pre e provokimeve, sepse ato u shërbejnë vetëm atyre që duan të legjitimojnë kapjen totale të shtetit dhe instalimin e një regjimi njëpartiak.

Të dashur qytetarë,

T’i respektojmë dhe të mos konfrontohemi me të gjithë ata bashkëqytetarë që do të shkojnë në këto votime socialiste.
Konfrontimi dhe dhuna nuk i shërben Shqipërisë dhe së ardhmes së saj europiane, dhe sidomos bashkëjetesës sonë qytetare në çdo familje, në çdo lagje, në çdo fshat, në çdo komunitet dhe në të gjithë shoqërinë tonë.

Mos u nervozoni nga provokimet që do t’ju bëhen për t’ju çuar drejt dhunës.

Ndoshta e teproj, por për t’i shijuar tamam votimet socialiste dhe për t’ju rikthyer qoftë dhe për 1 ditë asaj periudhë 45-vjeçare, shoqërojini me dajre e daulle si njëherë e një kohë.

Ata vetë do votojnë, vetë do t’i numërojnë.

Të gjithë shqiptarët së bashku, në mënyrë demokratike, të fshehtë, të lirë dhe të ndershme do të zgjedhin vetëm në 13 tetor 2019.

Ndaj ju ftoj të ndiqni dhe këtë video për t’u çtensionuar sadopak në prag të kësaj fundjave interesante.